Despre Noi

Despre Noi
Dulcelle este un laborator modern de cofetarie & ciocolaterie unde veţi putea găsi o gamă largă de sortimente de prăjituri, torturi și praline. Pasionaţi de creaţie și frumos, cu o vastă experienţă în spate dorim să surprindem și pe cei mai pretenţiosi degustători.
Ioana, pastry cheful care conduce laboratorul, provine dintr-o familie cu tradiţie în domeniul cofetăriei, aceasta practic crescând printre mixere și cuptoare, eclere și cozonaci, concursuri și competiţii de cofetărie. Ioana este un cakedecorator desăvârșit, pasiunea ei pentru cakedecor regăsindu-se în creaţiile ei spectaculoase.
Orice comandă nouă reprezintă o provocare pentru Dulcelle astfel încât pe ușa laboratorului ies comenzi spectaculoase care încântă toţi clienţii și pasionaţii din domeniu.
La nivel de ciocolaterie, Dulcelle beneficiază de cele mai înalte tehnici de producere și realizare a ciocolatei fiind unul dintre cei mai importanti jucători de pe piaţă în ceea ce privește calitatea pralinelor comercializate.
Viziunea Dulcelle este de a realiza produse de cea mai înaltă calitate și a ţine pasul cu tendinţele în domeniu, mulţumirea clienţilor fiind principala noastră preocupare. În acest sens folosim ingrediente de top autentice, de la branduri cu renume internaţional, dar și de la furnizori locali care ne pun la dispoziţie fructe proaspete, bio, cu gusturi autentice românești.
Back to Top