fbpx

DULCELLE

Cofetarie & Ciocolaterie Artizanala

Despre Noi

Salut! Numele meu este Ioana și sunt persoana care deține  brandul DULCELLE.

Provin dintr-o familie cu traditie in cofetarie si ciocolaterie, în care mama mea, Carmela Dragomir, este un maestru cofetar desăvârșit, cu o experiență de peste 25 ani în domeniu, ea fiind inspirația mea și modelul pe care l-am urmat în viață. Ea nu-mi este doar părinte ci și mentor și sursă de inspirație și încredere, pasiunea și consecvența cu care și-a clădit cariera fiind rețeta succesului oricărui tânăr antreprenor.

Misiunea Dulcelle

Misiunea mea, ca antreprenor, este să duc mai departe tradiția de familie și să fac din brandul DULCELLE, un brand de mândrie națională iar misiunea companiei este de a aduce pe mesele clienților produse excepționale la prețuri rezonabile.

La DULCELLE încercăm să acoperim toate cerințele clienților:

– punem accent pe gust și aici ne inspirăm din rețetele mamei mele pe care o consider cofetarul cu cel mai dezvoltat simț al gustului din România fără niciun fel de îndoială.

– pe imaginea produselor și prezentare, în acest sens fiind conectați în pormanență la tendințele pieței internaționale.

– pe dezvoltare și actualizare, astfel încât angajații noștri sunt prezenți la foarte multe cursuri prin care își dezvoltă abilitățile și tehnica de lucru.

CIOCOLATERIE ARTIZANALĂ

Pralinele DULCELLE sunt create artizanal de ciocolatierii noștri și de această dată sursa noastră de inspirație fiind Carmela Dragomir – persoană prezentă ca demonstrator la targurile și concursurile de ciocolaterie și care în 2019, alături de echipa pe care a coordonat-o, a câștiat la Milano premiul pentru ,,Cea Mai Bună Pralină din Lume” detronând țări cu tradiție precum Belgia, Franța, Italia sau Japonia. Este vorba de pralina cu inserție de cătină, pe care o găsiți pe site la Secțiunea Ciocolaterie.

saga festival

Evenimente de Poveste

     Avem cea mai largă și diversificată gamă de miniprăjituri pentru candy bar evenimente. Vorbim de miniprăjituri premium, lucrate, cu inserții și   confituri la nivel de straturi. Pe lângă acest  aspect, deținem și o logistică premium (suporți pe care așezăm prajiturile sau setup mese) astfel încât efectiv realizăm niște candy baruri de poveste.

Ciocolateria Artizanală la nivel de Artă

   „Argint la Olimpiada Culinară”      IKA Stuttgart 2024

 

   În cadrul Olimpiadei Culinare IKA care a avut loc în Germania – la Stuttgart, DULCELLE a participat alături de Echipa Regională Belvedere Brasov, asigurând desertul în cadrul acestei competiții și a obținut medalia de argint.

   Această medalie ne onorează și ne responsabilizează, o astfel de recunoaștere internațională făcându-ne extrem de mândri și fericiți și demonstrând talentul și iscusința cofetarilor noștri. Totodată demonstrează că România, prin bucătarii și cofetarii de valoare ai acestei țări, a cunoscut o dezvoltare gastronomică extraordinară în ultima perioadă.

 

MEDALIE ARGINT IOANA
IKA 2024
MEDALIE ARGINT CARMELA

„Simply the Best!”

După acest principiu ne ghidăm.

E ceea ce ne dorim și unde vrem să ajungem.

Vom reuși fiindcă ne inspiră cei mai buni!