DULCELLE

Cofetarie & Ciocolaterie Artizanala

Despre Noi

Salut. Numele meu este Ioana și sunt persoana care deține  brandul DULCELLE.

Provin dintr-o familie în care mama mea, Carmela Dragomir, este un maestru cofetar desăvârșit, cu o experiență de peste 25 ani în domeniu, ea fiind inspirația mea și modelul pe care l-am urmat în viață. Ea nu-mi este doar părinte ci și mentor și sursă de inspirație și încredere, pasiunea și consecvența cu care și-a clădit cariera fiind rețeta succesului oricărui tânăr antreprenor.

Misiunea Dulcelle

Misiunea mea, ca antreprenor, este să duc mai departe tradiția de familie și să fac din brandul DULCELLE, un brand de mândire națională.

La DULCELLE încercăm să acoperim toate cerințele clienților:

– punem accent pe gust și aici ne inspirăm din rețetele mamei mele pe care o consider cofetarul cu cel mai dezvoltat simț al gustului din România fără niciun fel de îndoială.

– pe imagine și prezentare, în acest sens fiind conectați în pormanență la tendințele pieței internaționale.

– pe dezvoltare și actualizare, astfel încât angajații noștri sunt prezenți la foarte multe cursuri prin care își dezvoltă abilitățile și tehnica de lucru.

CIOCOLATERIE ARTIZANALĂ

Pralinele DULCELLE sunt create artizanal de ciocolatierii noștri și de această dată sursa noastră de inspirație fiind Carmela Dragomir – persoană prezentă ca demonstrator la targurile și concursurile de ciocolaterie și care în 2019, alături de echipa pe care a coordonat-o, a câștiat la Milano premiul pentru ,,Cea Mai Bună Pralină din Lume” detronând țări cu tradiție precum Belgia, Franța, Italia sau Japonia. Este vorba de pralina cu inserție de cătină, pe care o găsiți pe site la Secțiunea Ciocolaterie.

saga festival

„Simply the Best!”

Deviza noastră este aceasta.

E ceea ce ne dorim și unde vrem să ajungem.

Vom reuși fiindcă ne inspiră cei mai buni!