fbpx

DULCELLE

Cofetarie & Ciocolaterie Artizanala

Alege o categorie de mai jos

 

Cauți Tort sau Candy Bar și dorești să programezi o degustare? Completează formularul de mai jos:

8 + 5 =

Întrebări Frecvente

Amenajarea este inclusă în prețul pachetului de candy bar?

Da. Amenajarea este inclusă în pachetele de candy bar și se face de către personalul nostru.

Cât costă transportul pentru evenimente?

Dacă evenimentul tău are loc în Campina, Breaza, Ploiești, deci în vecinătatea laboratorului DULCELLE, transportul este gratuit. Dacă evenimentul este în București, Dâmbovita, Giurgiu, Brașov etc…se va taxa 3 lei / km.

Decorul se poate face astfel încât să respecte tematica și cromatica evenimentului?

Produsele se decorează conform tematicii și cromaticii evenimentului, detalii pe care ni le furnizează clientul în momentul plasării comenzii sau ulterior dacă nu este hotărât.

Am văzut că aveți niște suporți superbi. Mi-i puteti aduce și mie?

Sigur. Dacă te-a impresionat ceva anume, lasă-ne detaliile la momentul plasării comenzii astfel încât să știm ce-ți dorești pentru evenimentul tău. Suporții sunt incluși în prețul pachetului și nu trebuie sa plătești nimic suplimentar.

Mesele de Candy Bar sunt incluse sau se plătesc separat?

Mesele de Candy Bar (LOVE, BABY, CILINDRII, STÂLPI DECORATIVI, ETAJE MESE) nu sunt incluse în pretul pachetului de prajituri. Dacă nu dorești amenajarea pe masa localului va trebui să achiti suplimentar chiria acestei logistici.

Livrați și în alte orașe?

Livrăm evenimente în toată țara dar ține cont că va trebui să plătești și contravaloarea transportului. Dacă ai un eveniment mic (de 50 persoane de exemplu) nu o să livrăm doar candy bar foarte departe de laborator dar te vom îndruma către colaboratorii nostri din alte orase. În principiu evenimentul tău trebuie sa fie de minim 100-120 persoane pentru a ți le livra noi în alt județ.

Sună-ne la numarul pentru evenimente din pagina de contact pentru mai multe detalii, dă-ne mesaj pe whatssup sau trimte-ne email la comenzi@dulcelle.com.

Partea de ciocolaterie se livrează prin curier în toată țara așa că dă liber poftei de cumpărături și comandă cele mai bune praline pe care le-ai încercat vreodată. Le gasești în OnlineShop sau la Secțiunea CIOCOLATERIE.

Pot alege orice model de tort sau faceti doar modelele din site?

Realizăm orice model de tort vă place. Chiar vă recomandăm aplicația Pinterest pentru căutare modele tort nuntă sau botez întrucât acolo găsiți o bibliotecă infinită de modele realizate în toată lumea.