fbpx

DULCELLE

Cofetarie & Ciocolaterie Artizanala

Termeni si Condiții 

Acest website este proprietatea DULCELLE FACTORY SRL, companie înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Prahova sub nr. J29/318/2019, având cod unic de înregistrare (CUI) – 40442281 și sediul social declarat în Loc. Bănești, Str. Stupini 448c, Jud. Prahova. Compania este înregistrată în scopuri de TVA, având CIF – RO40442281.

Prețurile afișate în magazinul online de pe acest website (denumit Online Shop) sunt prețurile finale, cu tot cu TVA.

Produsele pot fi achiziționate online doar din Sectiunea Online Shop a websiteului, alte secțiuni având rol doar de prezentare produse.

DULCELLE FACTORY  SRL comercializeaza online alimente cf. art. 9 pct. 4 din OUG 99/2000.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de folosire prezentate in aceasta pagina, înainte de a folosi orice materiale, informatii, produse sau servicii prin intermediul www.dulcelle.com. Accesand www.dulcelle.com , va angajati sa acceptati, fara limitare sau calificare, toti acesti termeni si conditii de utilizare. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti site-ul www.dulcelle.com. Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

DULCELLE este marca inregistrata la O.S.I.M.

Intregul continut al site-ului www.dulcelle.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa comenzi@dulcelle.com

 

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea inregistrata a DULCELLE FACTORY SRL. Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea lui Dulcelle Factory. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyrightului, a marcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute in materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau în orice alta retea computerizata este interzisa.

 

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea lui DULCELLE FACTORY SRL  si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior.

Definitii:

Site-ul www.dulcelle.com este proprietatea DULCELLE FACTORY SRL si intreg continutul site-ului este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor.

Prin folosirea/utilizarea site-ului www.dulcelle.com , sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

DULCELLE FACTORY SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, fara nicio notificare, ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari.

Imaginile de pe site sau social media sunt cu titlu de prezentare.

Produsele din magazinul online (Online Shop) sunt comercializate in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (ex: lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de afisare, erori in procesul de preluare a comenzilor etc). In aceste cazuri, daca are la cunostinta despre situatia creata, DULCELLE FACTORY SRL va anunta clientul despre problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, iar plata efectuata va fi restituita integral in termen de maxim 5 zile lucratoare.

Termenul de valabilitate al produselor DULCELLE este inscris in declaratia de conformitate. După predarea produsului catre client, este responsabilitatea integrala a clientului de a pastra lantul optim frigorific privind temperatura optima de pastrare, indiferent ca produsele sunt livrate de noi sau preluate de catre client. Singura responsabilitate a DULCELLE FACTORY SRL este de a pastra lantul frigirific in magazinele proprii.

Produsele Dulcelle Factory sunt preparate respectand toate conditiile igienico – sanitare impuse de lege, avand in acest sens Autorizate Sanitar Veterinara de la DSVSA.

Produsele noastre pot contine ingrediente sau urme de ingrediente cu efect alergogen: gluten, oua si derivate, lapte si produse derivate, arahide si produse derivate, fructe cu coaja lemnoasa, crereale care contin grau si produse derivate. Datorita procesului de productie, nu putem exclude prezenta alergenilor in niciunul dintre produsele noastre.

Desi se pot comanda si produce produse fara zahar (de exemplu indulcite cu stevia), niciunul din produsele noastre nu sunt destinate persoanelor diabetice, fiind responsabilitatea integrala a acestora consumul produselor cu stevia sau cu alti indulcitori, in conformitate cu indicatiile personalului de specialitate (medici de familie etc).

Plasarea si acceptarea comenzii

Comenzile se plaseaza prin intermediul magazinului online, telefonic, email sau direct in magazine. Puteti selecta doua modalitati de intrare in posesie a comenzii, fie prin livrare, fie prin ridicarea acesteia intr-unul din magazinele noastre.

Plasarea si acceptarea comenzii online

Prin plasarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor termeni si conditii, fara alte notificari sau explicatii ulterioare.

Timpul de prelucrare a comenzilor este cuprins între 24 și 72 ore deorece produsele noastre sunt create artizanal, fiind livrate clienților produse proaspete.

Modalitati de plata

Plata se face exclusiv online cu cardul bancar, fie ca optati pentru optiunea de livrare, fie ca optati pentru a ridica din cakeshop-urile noastre comanda. Platforma prin care se realizeaza plata este euplatesc.ro.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Procesarea comenzii

Timpul minim de procesare al comenzii este de 24 de ore dar poate fi si de 72 ore cum este menționat la sectiunea anterioară.

Livrarea si receptia produselor

Livrarile se realizeaza cu masini speciale de transport frigorific, care sunt autorizate de catre institutiile de control abilitate, pentru produsele la care este necesară patrarea lanțului frigorific sau prin curier pentru partea de ciocolaterie. Pe timpul verii, sau când temperaturile sunt foarte ridicate, produsele se transportă doar cu autoutilitarele noastre frigorifice (indiferent de tipul produsului) unde este posibil pentru a ne asigura ca produsele ajung în condiții optime la clienți.

Livrarea este taxata in functie de costul curierilor sau pe km daca transportul este efectuat de către noi.

Pralinele se livreaza in toata tara, in functie de sezon.

Produsele de cofetarie se livrează, contra cost (cu masinile noastre frigorifice) la maxim 50km de laborator. Torturile și prajiturile nu se livrează prin curier deci nu selectați ca metodă de livrare curierul.

Daca locuiti intr-o zona mai indepartata va vom directiona catre o firma partenera care comercializeaza produsele pe care noi le producem.

Pentru comenzile plasate online cu ridicare din magazinele noastre, comanda dvs va fi pastrata in magazinul nostru strict in perioada de valabilitatea a produselor. In situatia in care nu va prezentati pentru a ridica produsele, comanda va fi anulata, iar contravaloarea acesteia NU va putea fi restituita.

In cazul in care ati selectat livrarea intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, veti fi contactat de un operator, pentru reprogramarea intr-un alt interval orar, cel mai apropiat, in care exista disponibilitate.

Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea, comanda va fi anulata, iar banii va vor fi returnati integral in cont in termen de 5 zile lucratoare.

In cazul zilelor/perioadelor cu un numar foarte mare de comenzi, precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, Dulcelle Factory SRL isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri care nu tin de de vointa sau posibilitatile companiei, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.

Ridicarea personala din MAGAZIN a produselor comandate online este gratuita, indiferent de suma comenzii. Nu se percepe nicio taxa de procesare in acest caz.

Semnarea in documentele legale ce insotesc comanda reprezinta acceptul dvs. si conformitatea comenzii. Va rugam sa verificati conformitatea comenzii inainte de a semna. Reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, produsele alimentare achizitionate  NU pot fi returnate sau inlocuite!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Termeni & Conditii Candy Bar Evenimente

Ce este Candy Barul sau Dessert Table. Candy Bar este denumirea generică dată pe teritoriul național a unui aranjament de prajituri sau miniprajituri la diferite evenimente, prăjituri care se așează pe suporți speciali (cu un design și o estetică deosebite). În toate cazurile, pachetele de prajituri au anumite servicii incluse, cum ar fi (decorarea prajiturilor într-o anumită tematică sau cromatică), amenajarea lor în locația indicată de către client sau punerea la dispoziție a unor suporți deținuți de către furnizor.

Gramajul pachetelor de prajituri se realizează în funcție de numărul de invitați la eveniment ai beneficiarului sau se personalizează conform solicitării clientului. În orice caz, gramajul pachetelor prestabilite a fost calculat de profesioniști (furnizor) și este stabilit la 150 grame produse / persoană.

PRAJITURILE SE DECOREAZA IN TEMATICA SI CROMATICA EVENIMENTULUI.
Oferta este la gramaj și nu la număr de bucăți și contine 150 gr. / produse de persoana (3 – 4 prajituri – in functie de sortimentele alese).
Informativ: Intr-o piramida completa de macarons intra 2.5kg – 3kg macarons. Intr-un kg intra 60-65 bucati macarons.

* În pachetele de candy bar sunt inclusi suportii pe care se așează prajiturile.
* Candy Barul se aseaza de catre personalul cofetariei pe suportii nostri doar de la 60 persoane in sus.
* Transportul se achita separat in functie de distanta. Pretul transportului este de 3 lei / km.
* Cantitatile sunt calculate de profesionsiti si ajung strict pentru nr. de persoane pentru care se solicita oferta. Daca aveti un numar mai mare de invitati fata de numarul comunicat la plasarea comenzii, este strict responsabilitatea clientului daca prajiturile nu ajung.
* Numarul sortimentelor si sortimentele in sine se aleg de catre noi, proportional cu numarul persoanelor pentru care se face comanda, astfel incat sa se potriveasca cu tematica si cromatica evenimentului si sa fie repartizate proportional cu numarul persoanelor prezente la eveniment. Orice oferte transmise (prin email sau telefonic), au caracter informativ si sunt oferte standard, urmand a fi modificate sortimentele in functie de tematica si cromatica comunicate de client.

* Logistica (Mese de Candy Bar) se achita separat, in functie de numarul pieselor folosite la amenajarea candy barului.

Termeni & Conditii Comenzi Torturi

Torturile nu se livreaza la distante mari, acestea fiind livrate doar cu masinile noastre frigorifice, in conditii de respectare a lantului frigorific, intr-o arie cat mai apropiata de punctul de livrare din localitatea Banesti – Jud. Prahova.

Torturile prezente în magazinul online sunt torturi de raft, fără un decor special, ele putând diferi la un moment dat de modelul din poza de prezentare a magazinului online, însă având aceeși compoziție.

Pentru torturile personalizate, puteți folosi formularul de comandă din Secțiunea dedicată fiecărui tip de tort (Ex. – ,,Tort Botez,,, – ,,Tort Nuntă,, – ,,Tort Aniversare,, etc

Dacă vă aflați într-o altă localitate (la mai mult de 50km de punctul de livrare) sau nu putem livra în zona dumneavoastră, o să încercăm să vă redirecționăm către o companie parteneră (avem clienți cofetării și în alte zone). Ex. București – Cofetăria LUSH, Târgoviște – Delice Chocolat.

Pentru torturile personalizate vom incerca sa reproducem cat mai exact detaliile dorite de client insa nu vom garanta niciodata ca va iesi exact cum doreste clientul sau exact ca intr-o imagine transmisa de acesta, intucat vorbim  de produse artizanale executate exclusiv manual unde reproducerea 1:1 este imposibilă deoarece pe execuție își pune amprenta tehnica individuală a fiecărui cake decorator, viziunea, posibilitatea reală de a reproduce o piesă sau materiile prime folosite ce pot diferi ca nuanțe, texturi, compoziție etc.

Atentie!! Torturile personalizate pot contine in decor elemente necomestibile (scobitori, sarmulite, cleme etc). Nu lasati la indemana copiilor nesupravegheati figurinele de pe torturile personalizate, acestea avand rol de decor chiar daca sunt realizate din pasta de zahar sau martipan. Noi o sa va informam verbal cu fiecare ocazie despre elementele necomestibile insa este obligatia clientilor adulti de a supraveghea copiii si a nu le permite fara ca adultii sa verifice, sa consume sau sa ingereze parti din decor care pot contine elemente necomestibile. Acceptarea termenilor si conditiilor reprezinta intelegerea expresa a continutului mentionat pe aceasta pagina si nu poate fi invocata in nicio situatie necunoasterea termenilor si conditiilor websiteului www.dulcelle.com.

Folosim doar coloranti alimentari autorizati in industria alimentara, in special in cea de cofetarie-ciocolaterie. 

Atentie insa, colorantii pot afecta negativ activitatea sau atentia copiilor.

Uneori nuantele torturilor personalizate pot fi diferite de ceea ce isi doreste clientul, cauzele putand fi multiple (de la marca colorantilor disponibili la un moment dat pana la decolorare sau colorare nuantata din cauza diferentelor de temperatura etc).

 

Politica de Retur

1.1 Conditii generale:

Conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite, acestea NU mai pot fi returnate.

De asemenea, in conformitate cu OUG34/2014 cu modificarile si completarile ulterioare, pentru produsele non-alimentare consumatorul beneficieaza de un termen de solicitare retur de 14 zile calendaristice valabil de la data cand acesta a intrat in posesia produsului comandat on-line si livrat prin intermediul unui curier agreat de furnizor.

Consumatorul are obligatia sa primeasca personal coletul cu produsele comandate, iar in cazul in care coletul este deteriorat, sa ceara curierului pe loc intocmirea unui proces verbal de colet deteriorat. Coletul deteriorat NU se va deschide pentru verificarea produselor. Consumatorul poate in acest caz, fara a deschide coletul, sa refuze primirea. Nu se accepta reclamatii ulterioare sau returul produselor pentru care, la primirea coletului cu urme vizibile de deteriorare exterioara, nu s-a intocmit proces verbal de “colet deteriorat”, optiune oferita de curier.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
In conformitate cu OUG34/2014, Consumatorul care doreste sa isi exercite dreptul de retragere si retur, trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte:

 • Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit).
 • Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de consumator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produsului care a facut obiectul vanzarii.

Produsele expediate prin intermediul curieratului trebuie sa fie returnate OBLIGATORIU cu optiunea de „Deschidere colet la livrare” pentru a permite furnizorului sa verifice continutul si aspectul fizic al produsului returnat. In cazul in care produsele returnate nu beneficiaza de aceasta optiune, DULCELLE FACTORY SRL isi rezerva dreptul de a refuza receptia acestora.
Expedierea produsului ambalat necorespunzator, care duce la deteriorarea acestuia pe durata transportului, atrage in totalitate raspunderea expeditorului, in acest caz consumatorul.

Furnizorul verifica aspectul fizic si functional al produselor returnate in termen de 14 zile de la data achizitiei si va informa Consumatorul cu privire la starea acestora.

Prin exceptie de la prevederile OUG 34/2014, societatea noastra poate accepta, in anumite conditii, ca si un Consumator persoana juridica sa isi exercite dreptul de retragere si retur, dar acesta se va exercita in termen de maxim 3 zile calendaristice de la data receptionarii produselor. Societatea noastra nu isi asuma obligatia de a accepta un retur al produselor de la o persoana juridica, exceptand cazurile expres prevazute de lege in acest sens. In caz de accept al returului, Consumatorul persoana juridica va avea aceleasi obligatii si va trebui sa indeplineasca aceleasi conditii ca si in cazul Consumatorului persoana fizica.

1.2. Solicitarea returului:

Selectati si Comunicați comanda din care doriti sa returnati produse (ATENTIE! NU se accepta returul produselor alimentare, conform reglementarilor legale in vigoare, sau al produselor pentru care nu s-a intocmit la livrare, impreuna cu curierul, proces verbal de “colet deteriorat”, in cazul primirii coletului cu urme vizibile de deterioare).

In campul “Observatii” va rugam sa ne transmiteti datele pentru returul banilor: IBAN, beneficiar, banca beneficiarului. Puteti opta de asemenea pentru folosirea banilor pentru comenzi ulterioare, iar in acest caz va rugam sa specificati acest lucru!

Consumatorul va transmite produsele returnate, costurile de transport fiind suportate integral de acesta, la adresa:
Str. Stupini Nr.448c, Localitatea Banesti, Jud. Prahova, Cod postal – 107050”.

1.3. Conditiile privind starea produsului pentru care se solicita retur:

 • sa fie cu etichetele specifice de identificare si ambalaje intacte.
 • sa fie insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, inclusiv manual de utilizare si certificat de garantie, daca este cazul.
 • sa nu prezinte deteriorari de aspect fizic sau functional.
 • sa nu prezinte elemente sau subansamble lipsa.
 • sa nu aiba urme de utilizare sau instalare (resturi alimentare, praf, pete, zgarieturi, tevi taiate, modificari, etc).

Daca produsul returnat a fost insotit de materiale promotionale sau cadouri, se vor returna si acestea in conditiile de aspect fizic, functional si ambalare asa cum au fost receptionate.

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de retur mentionate, furnizorul isi rezerva dreptul (in conformitate cu OUG134/2014) sa retina din valoarea produsului sumele necesare reconditionarii acestuia pentru a fi adus la starea initiala cand a fost receptionat de Consumator.

1.4. Situatiile in care nu se pot returna produsele achizitionate on-line:

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

 • Produsele alimentare si asemanatoare acestora, datorita riscului de deterioare.
 • Produsele comandate on-line dar care au fost ridicate direct din depozit.
 • Produsele achizitionate de persoane juridice.
 • Produse aduse pe „comanda speciala” (COMANDA SPECIALA este definita ca find lista de produse comandate de catre Consumator si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti).
 • Produsele cu etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului deteriorate sau lipsa.
 • Produsele care prezinta urme de utilizare sau instalare (resturi alimentare, praf, pete, zgarieturi, tevi taiate, modificari, etc).

 

1.5. Conditii generale privind returnarea banilor catre Consumator:

Returnarea banilor se efectueaza numai daca produsul a fost achitat de catre Consumator si returnat la Furnizor in termenii precizati de lege (OUG34/2014 cu toate completarile ulterioare).
Pentru produsele returnate in primele 14 zile calendaristice de la achizitie, termenul de rambursare a banilor este de 14 zile calendaristice de la data cand Furnizorul a receptionat produsul returnat.
Returnarea banilor se poate face dupa cum urmeaza:

1.5.1. pentru Comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata sau transfer bancar in contul bancar transmis de client;

1.5.2. pentru Comenzile achitate cu OP -> prin virament bancar;

1.5.3. pentru Comenzile achitate ramburs -> prin restituirea contravalorii produsului in contul bancar transmis de client.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta)

1.6. Costul Transportului

Retur Total – In cazul in care Consumatorul returneaza integral comanda si nici unul din produsele aferente nu se incadreaza in lista specificata la punctul 1.4., Furnizorul va returna atat contravaloarea produselor comandate, cat si costul de transport aferent expeditiei coletului de la Furnizor la Consumator.
ATENTIE: costul de transport aferent returului va fi suportat integral de catre Consumator.
Retur Partial – In cazul in care Consumatorul returneaza partial comanda, respectand specificatiile de la punctul 1.4., Furnizorul va returna doar contravaloarea produselor respective, fara a returna si costul de transport aferent expeditiei coletului de la Furnizor la Consumator.

ATENTIE: si in acest caz costul de transport aferent returului va fi suportat integral de catre Consumator.

 

Powerd by:

DULCELLE FACTORY SRL

CUI – 40442281, J29/318/2019

Bănești, Str. Stupini 448c, Jud. Prahova

Tel. contact – 0723.146.708

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our info:

DULCELLE FACTORY SRL

CIF – RO40442281

J29/318/2019

Loc. Bănești, Str. Stupini 448c, PH